Tävling

Tävling tema Remake – vad är du mest nöjd med?
Delta i vår tävling och få chansen att vinna ett presentkort för färg till ett värde av 5 000 kr till ditt kommande målningsprojekt.

Tävlingsinfo och priser

Delta i tävlingen genom att ladda upp en bild på ett projekt som du är mest nöjd med och som du själv har målat hemma. Ladda gärna upp en före och efterbild på ditt projekt tillsammans med en beskrivning på vad du har gjort.

  • 1:a pris 5 000kr i presentkort på målarfärg från Jotun
  • 2-5:e pris: 1 000kr på målarfärg från Akzo Nobel

Tävlingsregler och villkor:

Du kan vara med och tävla genom att skicka in ditt bidrag mellan den 1–31 maj 2023. Du tävlar genom att skicka in minst en bild på ditt projekt. Vinnarna utses senast 2 veckor efter tävlingen och kontaktas av Alltommålning genom angiven e-postadress. Vinnarna hämtar vinsten hos överenskommen återförsäljare och gäller endast produkter som återförsäljarna har i eget sortiment. När du deltar godkänner du att vi får använda dina bilder i kommunikation på vår hemsida och sociala medier under och efter avslutad tävling. Läs fullständiga tävlingsvillkor här:

Fyll i formuläret och delta i tävlingen

Ladda upp din bild genom formuläret nedan. Du kan ladda upp fler bilder, vi uppmuntrar till att skicka med en före och efterbild på ditt projekt. Beskriv gärna ditt projekt i kommentarfältet nedan med några meningar.