Tävlingsvillkor för ”Tema Remake – mest nöjd med”

Tävlingsvillkor för hemsidetävlingen ”Tema Remake – mest nöjd med ”.

Organisatör

Dessa tävlingsvillkor gäller för SVEFF – Sveriges Färg och Lim Företagare:s (org. nr 556036-1742) (”SVEFF”) och varumärket Alltommålning:s tävling Tema Remake som arrangeras på webbplatsen alltommalning.se. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vem kan delta?

Alla personer över 18 år och som är bosatta i Sverige kan delta i tävlingen. Anställda på SVEFF och anslutna medlemsföretag eller personer som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj får inte delta i tävlingen.

Hur deltar man?

Du deltar i tävlingen på Alltommålnings hemsida genom att fylla i formuläret på hemsidan och svara på frågan ”Vad är du mest nöjd med när det kommer till projekt där du målat om hemma?” Ladda upp en bild på det du har målat om för att vara med och tävla. Alltommålning uppmuntrar till att ladda upp två bilder (både före och efterbild), men det är inte ett krav för deltagande. Tävlingen börjar 2023-05-01 och avslutas 2023-05-31. De 5 bästa bilderna vinner. Vinnarna väljs ut av en jury och beslutet kan inte överklagas. Vinnarna väljs ut inom 2 veckor efter att tävlingen avslutats. Vinnarna kommer bli kontaktade via angiven e-postadress i formuläret. Om vinnaren inte svarar inom 3 dagar blir vinsten ogiltig och Alltommålning förbehåller sig rätten att välja en ny vinnare.

Hantering av personuppgifter

Alltommålning.se behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna. Dessa uppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföring med deltagarnas godkännande. Efter avslutad tävling kommer tävlingsvinnarnas bilder att publiceras i en separat artikel på hemsidan, samt delas på Alltommålnings Facebooksida. Bilderna kan även komma att delas som inspiration under tävlingens gång. Mer information om behandling av personuppgifter finns här: https://alltommalning.se/integritetspolicy/

Priser

5 personer vinner presentkort för att kunna köpa färg och tillbehör från återförsäljarens sortiment. 1:a pris är ett presentkort från Jotun till ett värde av 5000kr, 2:a-5:e pris är ett presentkort Från Akzo Nobel till ett värde av 1000kr. Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris. Samtliga priser är dessutom personliga och kan inte överlåtas till annan.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Övriga villkor

Alltommålning har rätt att ta bort deltagare och deras respektive bidrag som bedöms vara i strid med tävlingsvillkoren eller på annat sätt bedöms vara oetiskt eller moraliskt stötande.

Alltommålning ansvarar inte för några tekniska problem i relation till deltagandet av tävlingen eller mottagandet av vinsterna.

Alltommålning reserverar sig för eventuella ändringar av tävlingsvillkoren, skrivfel samt för tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör (exempelvis Facebook).

Kampanjen är inte sponsrad, rekommenderad eller hanterad av Facebook. Däremot måste deltagarna följa villkoren som är uppsatta av sociala medienätverken utöver Alltommålnings tävlingsvillkor. Kampanjen är inte kopplad till Facebook. Deltagarna friskriver Facebook från allt ansvar kopplat till kampanjen.